Млади во акција

Оддржан информативен ден во Струмица

На 27 ноември 2009 година во 12.00 во Струмица се одржа информативен ден за програмата Млади во акција.

Повеќе...

Oддржан информативен ден во Дебар

На 21 Ноември 2009 година во 12.00 во општина Дебар се оддржа информативен ден за програмата за Млади во акција.

Повеќе...

Оддржан информативен ден за програмата Млади во акција во Делчево

На 3 Ноември 2009 година во општина Делчево се оддржа информативен ден за програмата Млади во акција. На овој настан кој предизвика огромен интерес кај пошироката јавност беа презентирани можностите и целите на програмата Млади во акција.

Повеќе...