Еразмус чартери за новата програма Еразмус + 2014-2020 година

10-12-2013 20:00

Извршната агенција за образование, култура и аудивизуелни политики при Европската комисија ги објави носителите на Еразмус универзитетски повелби – Еразмус чартери за новата програма Еразмус + 2014-2020 година. Комплетната листа можете да ја најдете на следниот линк http://eacea.ec.europa.eu/funding/2014/call_he_charter_en.php

Назад