Инфо-ден за ЕРАЗМУС ПЛУС, ЕУРОПАС и ЕВРИДИКА во Битола - 23 декември 2013

26-12-2013 14:18

На 23 декември 2013 Националната агенција организираше инфо ден во Битола на кој што, координарот на потпрограмата Комениус М-р Никола Јаулески и националниот еТвининг координатор М-р Дејан Златковски, ги презентираа програмата ЕРАЗМУС ПЛУС и акциите ЕУРОПАС и ЕВРИДИКА.

На настанот присуствуваа претставници на универзитетите, основните и средните училишта, младинските организации, институции за стручна обука и др.

Слики од настанот можете да видите на следниот линк.

 

Назад